VESTA MEDIA

KOMPLETAN MARKETING NA JEDNOM MESTU!

Izrada web sajtova i web dizajn

Grafički dizajn, kodiranje, optimizacija, autorizacija i dizajn interfejsa.

Kvalitetan sajt je danas značajniji nego ikada!

Pre svega, web dizajn se bavi oblikovanjem strukture i sadržaja na web lokacijama, odnosno stranicama koje posećujemo na internetu, pa kao takav nije strogo vezan za estetiku, već dosta vuče ka tehničkim elementima zaduženim za funkcionalnost.

U tom pogledu, za korisnika je bitno da elementi na web stranici budu adekvatno raspoređeni, kako bi došlo do savršenog estetskog sklada. Kakav god izbor napravili po pitanju boja, oblika, fontova, tekstualnog sadržaja i drugih elemenata vezanih za izgled, neophodna je njihova uravnoteženost.

Dizajneri se bave i održavanjem funkcionalnosti web stranice, pa tako vode računa o brzini učitavanja sajta, snalaženju korisnika pri pretraživanju stranice, kao i strukturi sajta.

Zadovoljan korisnik koji je dobio sve potrebne informacije i lako se snašao na sajtu, biće odličan znak za Google da su dizajneri napravili dobar posao.

Iz perspektive SEO stanovišta, dobar sajt vodi ka zadovoljnom korisniku, pa samim tim i boljim pozicijama u Google pretrazi. Zašto je to važno?

U modernom poslovanju primetan je trend da se nakon pandemije koja je snašla celokupnu planetu, veliki broj biznisa okreće online trgovini.

Vlasnici velikih kompanija su shvatili da im se mnogo više isplati poslovanje online putem, jer znatno smanjuje troškove.

Međutim kako bi se sve to ostvarilo potreban je odličan sajt prilagođen korisnicima u čijoj izgradnji VAM može pomoći Vesta media agencija